Dun Tenang - Kempen Cikgu Mala Kg Paya Merah

Kg Paya Merah & Kg Paya Merah Lama di klasifikasikan sebagai kawasan kempen paling panas dalam kempen pilihanraya kecil Dun Tenang kali ini. Peristiwa pertikaman lidah yang hampir menyebabkan pergaduhan berpunca dari sikap penduduk kampung yang ultra Umno yang bersikap biadap dengan menghalau petugas-petugas PAS masuk kampung tidak menghalang kami untuk bergerak ke hadapan.

Paling misteri ialah tempat pembuangan undi UPU dalam Bandar Labis Timor dari Sekolah Kebangsaan Labis ini telah di pindahkan ke Dewan Serbaguna Kampung Paya Merah sepertinya untuk menyukarkan penduduk dari kaum cina untuk masuk ke kampung tersebut untuk mengundi pada 30 hb kelak.

Untuk rekod kawasan ini termasuk dalam daerah mengundi yang PAS menang dalam pilihanraya umum yang lalu.

Tuan Yahya Ketua Penerangan PAS Johor Bahru menawan puncak Kg Paya Merah

Rumah siapa nie Cikgu Mala


 
Kontinjen PAS Selangor sedang menggempur Kg Paya Merah

Menanti kepastian...

Mengorak langkah demi mencorak lanskap baru politik tanahair

Menyantuni anak-anak

Sedang di wawancara wartawan Harakah...

Sumber : JundullahPENAFIAN DAN PERINGATAN - Ini merupakan web rasmi PAS Kawasan Johor Bahru. Semua artikel di sini adalah hak mutlak PAS Kawasan Johor Bahru, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika diletakkan nama pemiliknya. Semua gambar di web ini adalah hak milik Pas Kawasan Johor Bahru dan juga ehsan dari Google. PAS Kawasan Johor Bahru tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
© 1434 / 2013 Hakcipta Tak Terpelihara. Diselenggara oleh PAS Kawasan Johor Bahru.